01-2015, 5 Komentarzy
01-2015, 2 Komentarze
01-2015, 4 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, Brak komentarzy
12-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, Brak komentarzy
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
Czas przygotowania: poniżej 30 minut
Składniki: makrela, ser biały, szczypiorek, jogurt naturalny.
Dieta: bez ograniczeń
Kategoria: śniadanie, dodatki do pieczywa
Data wpisu: 30.01.2014 Nr katalogowy: KS100078 |
|
Składniki i proporcje:
Przydatne akcesoria i osprzęt:
Przygotowanie:
W miseczce rozdrobnić widelcem ser biały, dodać kawałki makreli i pokrojony drobno szczypiorek. Całość wymieszać z dodatkiem jogurtu naturalnego - jogurt należy dodawać stopniowo do czasu uzyskania odpowiedniej konsystencji.
Dodatkowe informacje:
Pasta świetnie smakuje ze świeżą bagietką i pomidorem.
WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:
DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:
Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com