ciasta przepisy kulinarne

Najnowsze przepisy

Ciasto z wiśniami na biszkoptach (bez pieczenia)

01-2015, 5 Komentarzy

Pałki z kurczaka w piwie

01-2015, 2 Komentarze

Sernik wiedeński

01-2015, 4 Komentarze

Karp w migdałach

12-2014, 3 Komentarze

Gnocchi na szpinaku

12-2014, 3 Komentarze

Sałatka z sałatą rzymską

12-2014, Brak komentarzy

Ciastka jaglane

12-2014, 1 Komentarz

Racuchy z brzoskwiniami

11-2014, 1 Komentarz

Czekoladowy crunch

11-2014, 1 Komentarz

Łazanki

11-2014, Brak komentarzy

Czekoladowe ciasto owsiane

11-2014, 1 Komentarz

Zupa krem z dyni

11-2014, 1 Komentarz

Znajdź przepis

- SKŁADNIKI -
- KATEGORIA -
- DIETA -
- CZAS PRZYGOTOWANIA -

Polecane miejsca

hotele i restauracje w pałacach

przepisy kulinarne

deser owocowy

Nasz Biuletyn

Zaprenumeruj bezpłatny biuletyn. Poniżej wpisz swoje dane:

Przepis tygodnia

Lubią nas:

Nowe komentarze

Gość - mira
Jak smakuje ten pasztet? Czy tak samo jak pasztet ...
Gość - Ilona
Proste danie a jakie dobre!! U mnie weszło do stał...
Gość - rozalia
Super przepis na zagospodarowanie nadmiaru pieczyw...
A jaka pyszna ta klasyka! Dziękuję!
Gość - Chrapka
Ach, klasyka gatunku w najlepszy wydaniu! Cudny

Pasta z makreli

Czas przygotowania: poniżej 30 minut

Składniki: makrela, ser biały, szczypiorek, jogurt naturalny.

Dieta: bez ograniczeń

Kategoria: śniadanie, dodatki do pieczywa

 

Data wpisu: 30.01.2014

Nr katalogowy: KS100078

 

pasta z makreli


Składniki i proporcje:

  • 1 puszka makreli w oleju (można zastąpić makrelą wędzoną)
  • 25 dag sera białego w kostce
  • 1 mały jogurt naturalny
  • szczypiorek

Przydatne akcesoria i osprzęt:

  • miseczka
  • deska do krojenia
  • otwieracz do puszek
  • 100078-pasta_z_makreli-fot1a

Przygotowanie:

W miseczce rozdrobnić widelcem ser biały, dodać kawałki makreli i pokrojony drobno szczypiorek. Całość wymieszać z dodatkiem jogurtu naturalnego - jogurt należy dodawać stopniowo do czasu uzyskania odpowiedniej konsystencji.

Dodatkowe informacje:

Pasta świetnie smakuje ze świeżą bagietką i pomidorem.


WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:


DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:

Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.

Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com

Dodaj komentarz
  • Brak komentarzy