01-2015, 5 Komentarzy
01-2015, 2 Komentarze
01-2015, 4 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, Brak komentarzy
12-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, Brak komentarzy
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
Czas przygotowania: poniżej 30 minut
Składniki: arbuz, ser feta, cebula czerwona, czarne oliwki, oliwa z oliwek.
Dieta: bez ograniczeń, wegetariańska
Kategoria: przystawki, przekąski, sałatki,śniadanie
Data wpisu: 23.06.2014 Nr katalogowy: KS100121 |
Składniki i proporcje:
Przydatne akcesoria i osprzęt:
Przygotowanie:
Z arbuza oddzielić miąższ od łupiny a następnie wypestkować go i pokroić w większą kostkę, przełożyć do płaskiej salaterki. Na arbuza ułożyć pokrojony w kostkę ser feta, pokrojoną w plastry cebulę i oliwki. Całość skropić oliwą z oliwek. Sałatkę dobrze schłodzić przed podaniem.
Dodatkowe informacje:
Sałatka ma zaskakujący, bardzo orzeźwiający smak. Przypadła do gustu nawet mojemu Mężowi, który nie przepada za arbuzem. Zapraszam do wypróbowania tego niezbyt popularnego połączenia składników :) Smacznego!
WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:
DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:
Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com