01-2015, 5 Komentarzy
01-2015, 2 Komentarze
01-2015, 4 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, Brak komentarzy
12-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, Brak komentarzy
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
Czas przygotowania: poniżej 30 minut
Składniki: marchewka, masło lub olej, sól, pieprz, czosnek mielony.
Dieta: bez ograniczeń, wegetariańska, wegańska, dla mam karmiących
Kategoria: dania obiadowe, przystawki, przekąski
Data wpisu: 25.05.2014 Nr katalogowy: KS100112 |
|
Składniki i proporcje:
Przydatne akcesoria i osprzęt:
Przygotowanie:
Marchewki obrać i pokroić w długie paski. Krótko obgotować w osolonej wodzie, wyjąć, osączyć na sitku a następnie podsmażyć na oleju lub maśle. Marchewki doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem mielonym.
Dodatkowe informacje:
Tak przygotowana marchewka stanowi świetny dodatek do mięs a także sprawdza się doskonale jako samodzielna przekąska.
WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:
DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:
Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com