ciasta przepisy kulinarne

Najnowsze przepisy

Ciasto z wiśniami na biszkoptach (bez pieczenia)

01-2015, 5 Komentarzy

Pałki z kurczaka w piwie

01-2015, 2 Komentarze

Sernik wiedeński

01-2015, 4 Komentarze

Karp w migdałach

12-2014, 3 Komentarze

Gnocchi na szpinaku

12-2014, 3 Komentarze

Sałatka z sałatą rzymską

12-2014, Brak komentarzy

Ciastka jaglane

12-2014, 1 Komentarz

Racuchy z brzoskwiniami

11-2014, 1 Komentarz

Czekoladowy crunch

11-2014, 1 Komentarz

Łazanki

11-2014, Brak komentarzy

Czekoladowe ciasto owsiane

11-2014, 1 Komentarz

Zupa krem z dyni

11-2014, 1 Komentarz

Znajdź przepis

- SKŁADNIKI -
- KATEGORIA -
- DIETA -
- CZAS PRZYGOTOWANIA -

Polecane miejsca

hotele i restauracje w pałacach

przepisy kulinarne

deser owocowy

Nasz Biuletyn

Zaprenumeruj bezpłatny biuletyn. Poniżej wpisz swoje dane:

Przepis tygodnia

Lubią nas:

Nowe komentarze

Gość - mira
Jak smakuje ten pasztet? Czy tak samo jak pasztet ...
Gość - Ilona
Proste danie a jakie dobre!! U mnie weszło do stał...
Gość - rozalia
Super przepis na zagospodarowanie nadmiaru pieczyw...
A jaka pyszna ta klasyka! Dziękuję!
Gość - Chrapka
Ach, klasyka gatunku w najlepszy wydaniu! Cudny

Jajka faszerowane łososiem

Czas przygotowania: poniżej 30 minut

Składniki: jajka, wędzony łosoś, koperek, majonez, pieprz.

Dieta: bez ograniczeń

Kategoria: przystawki, przekąski, śniadanie

 

Data wpisu: 24.04.2014

Nr katalogowy: KS100103

 

jajka faszerowane łososiem


Składniki i proporcje:

  • 5 jajek
  • 10 dag wędzonego łososia
  • pół małego pęczka koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • pieprz

Przydatne akcesoria i osprzęt:

  • garnek
  • miseczka
  • deska do krojenia
  • 100103-jajka_faszerowane_lososiem-fot1a

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na pół a następnie wyjąć żółtka. Żółtka przełożyć do miseczki, rozgnieść widelcem. Łososia pokroić w drobną kosteczkę, koperek drobno posiekać - dodać do żółtek. Farsz wymieszać z majonezem, doprawić do smaku pieprzem. Przy pomocy łyżeczki napełniać farszem jajka.

 


WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:


DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:

Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.

Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com

Dodaj komentarz
  • Brak komentarzy