01-2015, 5 Komentarzy
01-2015, 2 Komentarze
01-2015, 4 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, 3 Komentarze
12-2014, Brak komentarzy
12-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, Brak komentarzy
11-2014, 1 Komentarz
11-2014, 1 Komentarz
Czas przygotowania: poniżej 30 minut
Składniki: ser żółty, majonez, czosnek, papryka słodka w proszku.
Dieta: bez ograniczeń, wegetariańska
Kategoria: śniadanie, dodatki do pieczywa
Data wpisu: 21.11.2013 Nr katalogowy: KS100011 |
Składniki i proporcje:
Przydatne akcesoria i osprzęt:
Przygotowanie:
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do sera żółtego dodać wyciśnięty czosnek, szczyptę słodkiej papryki w proszku oraz majonez. Dokładnie wymieszać.
Dodatkowe informacje:
Przepis na tą pastę wywodzi się z mojego rodzinnego domu, szczególnie często była obecna na naszym stole gdy "w powietrzu wisiało" jakieś choróbsko, później zagościła jako częstszy bywalec, urozmaicający kanapki.
Rewelacyjnie komponuje się z chlebem razowym i pomidorem.
WARTO ZOBACZYĆ I POSMAKOWAĆ:
DODAJ SWÓJ KOMENTARZ:
Dodanie komentarza w serwisie KOPALNIA SMAKU jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
Aby przy komentarzach pojawiał się awatar (obrazek) należy mieć konto w serwisie www.gravatar.com
Ja dodaję jeszcze jajka ugotowane na twardo starte na tarce o duzych oczkach, pyyycha